Make-up workshops


Ben je gek op make-up en wil je de tips en tricks van een echte professional leren? Ben je op zoek naar een leuk meidenuitje met je vriendinnen? Schrijf je dan in voor een make-up workshop bij Salon Blosjes!

Een workshop bij Salon blosjes is een leuke en gezellige middag in een kleine groep van vier tot acht vrouwen. Doordat de workshop in kleine groepen gegeven wordt, krijg jij veel persoonlijk contact met de visagiste en is er ruimte voor persoonlijke vragen en advies.

Bij binnenkomst word je welkom geheten met een drankje. Wanneer iedereen aanwezig is, benoemt iedere cursist wat zij zou willen leren tijdens de workshop, deze vragen worden tijdens de workshop gaandeweg behandeld. Vervolgens wordt de workshop gestart en doet de visagiste elke stap voor op één van de cursisten waarna de rest dit bij zichzelf aanbrengt. Aan het eind van de workshop heb je alle informatie en technieken verzameld die je nodig hebt om een totale dag- of avondmake-up aan te brengen bij jezelf.
Mocht je erg enthousiast zijn over bepaalde producten die je hebt gebruikt tijdens de workshop, dan kun je deze achteraf aanschaffen met 10% korting!

De workshop duurt +/- drie uur en kost €40,- per persoon inclusief drankjes en wat lekkers.

Je kan je als groep vanaf acht personen inschrijven om een workshop te volgen, hiervoor kan een datum naar keuze worden afgesproken. Voor meer informatie kan je bellen of e-mailen.

Tel: 06-12119313

Mail: salonblosjes@gmail.com

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven