Massage info

 

Ontspanningsmassage:

Deze massage is een rustige, zachte en relaxende massage. Gericht op het bestrijden van stress heeft deze massage een diepe en rustgevende werking met behulp van natuurlijke massageolie. Bij uitstek geschikt om je eens lekker te laten verwennen. Afhankelijk van de wensen kan de ontspanningsmassage zich specifiek richten op een gewenst gebied.

 

Sportmassage:

Is een combinatie van de ontspannings- en klassieke massage.

 

Ayurvedische massage:

Wordt gezien als het oudste geneeskundig en gezondheidssysteem. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India en betekent: kennis (veda) van het leven (ayus). De ayurvedische massage is een gehele lichaamsmassage, waarbij ook de buik, borst en het hoofd meegenomen ‘kunnen’ worden.

Het is een zachte massage die afgestemd wordt op de persoon (ook wel zijn of haar ‘dosha’ genoemd). De 3 dosha’s; Vata, Pitta en Kapha – opgebouwd uit de vijf elementen ether, lucht, vuur, water en aarde – bepalen hoe de massage het beste gegeven kan worden, wat de levensstijl is die het beste bij jou past en welke voedingsstoffen jou het beste bekomen.

Ayurvedische massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk.

Wil je meer weten over welk type mens jij bent? Dan kunnen we dit bij een intake

bespreken en stellen we de ayurvedische constitutie vast. De massageolie wordt speciaal op jouw constitutie afgestemd.

 

Hotstone massage:

Deze massage kan behulpzaam zijn bij ondermeer spierpijnen, spier verstuikingen en -spanningen, een verminderde bloedcirculatie, bij rugklachten, artritis, reuma, fibromyalgie, veel menstruatieproblemen en door zijn ontspannende werking bij stress (maar niet bij burnout) en angstgevoelens.

Hotstone massage wordt gegeven met olie en door de natuur mooi afgeronde lavastenen. Tijdens de massage wordt vooral de huid en de spieren gemasseerd. Hotstone massage heeft ook een energetisch aspect door de samenstelling  van de stenen. Door de warmte van de stenen werkt een hotstone massage vaak dieper door dan een gewone massage.

Als warmte weldadig voor je voelt is het een heerlijke verwenmassage.

Stoel massage:

Ontspannende massage met je kleding aan op een ergonomische stoel.Het is een stevige massage. Je zit comfortabel, je hoeft je niet uit te kleden en er is geen gebruik van olie. Tevens is deze stoel massage ook te boeken door bedrijven, organisaties en bij evenementen.

Triggerpoint massage:

Triggerpoint is een lokale verkramping in het spierweefsel die pijn, tintelingen of  gevoelloosheid veroorzaakt. Triggerpoints ontstaan vaak als gevolg van een of  andere vorm van overbelasting of ongunstig gebruik van de spieren. Het opvallende is dat ze vaak klachten veroorzaken op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Eén van de methodes om triggerpoints tot rust te brengen is een behandeling met een ‘triggerpoint’ massage.

Een massage cadeau geven is het persoonlijkste geschenk om te geven. Een moment van puur ontspannen en genieten.

Leuk om te geven… heerlijk om te krijgen!

Wil je een cadeaubon komen ophalen bij de salon, kan je me belle of mailen en leg ik de bon klaar.Opsturen kan ook, geef dan je gegevens door per mail en na betaling wordt de bon direct verstuurd.

(massagedijojo@gmail.com)

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven